Luiza Bubeneck Events - Testimoniale

Testimoniale
Floare

Intalnirea cu voi ne-a castigat increderea prin profesionalismul si naturaletea de care ati dat dovada. Ne era foarte frica in primul rand de partea foto-video ca nu care cumva sa nu reuseasca sa surprinda in detaliu fiecare moment important. Am fost putin sceptici din aceasta cauza dar cand ne ati aratat acel model de album si acea filmare am stiut ca nu avem de ce sa ne facem griji si nu ne-am inselat. Va multumin din suflet. 
Carmen si Bogdan, Iulie 2015

 

Am avut o nunta superba. Va multumim ca ati avut rabdare si ati fost receptivi la gusturile si ideile noastre desi eram nehotarati si parca a durat o vesnicie pana reusem sa alegem un model anume. Dar cum totul e bine cand se termina cu bine se pare ca ne vom reintalni la botez. 

Sanziana si Marius, Iulie 2015

 

Ma bucur ca am avut parte de sprijin din partea voastra si ca am avut avut parte de o colaborarea atat de frumoasa..va urez succes in continuare.. 

Ionut si Clara, Mai 2015

 

Va multumesc pentru efortul depus in ceea ce ne priveste pentru a avea o seara minunata. Tot ce va pot spune este ca va reusit din plin. Am atatea sa vaspun incat nici nu stiu cu ce sa incep pentru ca totul a fost ca la carte..incepand cu florile care au fost superbe si care in ciuda caldurii au rezistat foarte foarte bine. 

Anca si Alexandru, August 2015

 

Mi-a placut atat de mult cum a iesit totul incat v-am recomandat cu caldura tuturor. Multumim 

Alin si Dana, Iulie 2015

 

Noua ne plac florile foarte mult. Doamne cat de eleganta si minunata si superba a fost sala datorita aranjamentelor florale pe care de altfel ne-ati indrumat sa le alegem si bine ati facut. Si restul serviciilor au fost deasemenea foarte bune si de calitate. Va multumin 

Alina si Razvan, Aprilie 2015

 

Ati fost o alegere inspirata care ne-ati transformat nunta intr-o poveste de dragosste asa cum ne-am dorit-o sa fie. Totul a decus minunat si serviciile au fost de foarte buna calitate. Cred ca cel mai bine va poate spune asta mama mea care palnge aproape de fiecare data cand se uita la poze si la filmare si spune ca atat de bine au fost imortalizate toate momentele incat parca le retraieste de fiecare data cand se uita la ele. Va multumim enorm. 

Cristina si Stefan, Mai 2015

 

Am avut o nunta fara egal. Toate au fost superbe si de buna calitate de la invitatii, porumbei, masina de epoca si pana la aranjamentele florale. Toti invitatii ne-au laudat pentru nunta reusita pe care am avut-o, nunta care de datoreaza in cea mai mare parte voua. Multumiri de la toti invitatii si de la noi in special. 

Alina si Alex, Iulie 2015

 

Citesc mai sus si vad cata lume a fost multumita si fericita de ce ati facut pentru ei. Nu pot decat sa ma bucur ca am avut si eu noroc sa fac parte din ei si vreau sa ma multumesc pentru rabdarea pe care ati avut-o cu noi,pentru recomandarile facute cand ne-am aflat in impas si pentru ca totul a iesit minunat exact asa cum ne-am dorit. Va multumin si mult succes in ceea ce faci. Sunt convinsa ca veti avea mult daca veti continua sa o tineti tot asa. 

Liliana si Romeo, August 2015