Luiza Bubeneck Events - Servicii

Foto/Video Muzica Catering Photo cornere Inchiriere masini epoca Inchiriere obiecte vintage Inchiriere scaune chiavari Inchiriere logistica Artificii Make Up & hair styling Rochii mireasa Verighete Alte servicii

Servicii
Floare

Va doriti ca nunta, botezul, cununia civila sau orice alt eveniment important din viata dumneavoastra sa se transforme intr-unul de neuitat?

 

Doriti sa scapati de griji si alegatura si sa aveti pe cineva care sa se ocupe de toate pregatirile pentru dumneavoastra?

 

Cu noi toate acestea se vor transforma in realitate. Incepand cu verighetele,simbol al devotamentului fata de cele doua suflete pereche,cu rochia de mireasa in care va veti simti cu adevarat speciale , cu sonorizarea ce va crea o atmosfera placuta pentru dumneavoastra si invitatii dumneavoastra, alaturi de profesionalismul fotografilor si al cameramanilor care vor imortaliza fiecare moment important pe parcursul evenimetului si nu in ultimul rand cu ajutorul detaliior ca invitatiile, covorul rosu, porumbeii, marturiile,paharele mirilor si nu numai , serviciile noastre satisfac si cele mai pretentioase gusturi.