Luiza Bubeneck Events - Despre noi

Despre noi
Floare

LB Events este o agentie orientata catre acoperirea si rezolvarea la un nivel profesionist al tuturor aspectelor care tin de organizarea si planificarea unei nunti sau al unui eveniment. Cu experienta de care beneficiem in managementul organizarii de nunti si evenimente va vom ajuta cu concepte de design&style, creatie, stabilire a bugetelor, project management astfel incat sa ne asiguram ca totul va decurge conform planului in ziua marelui eveniment.


LB Events va ofera o gama variata de servicii dedicate care sa va inspire si ajute in planificarea evenimentului dumneavoastra. Pentru a ne mentine standardele inalte de calitate colaboram doar cu companii care au o anumita reputatie astfel incat sa respectam stilul si planificarile stabilite initial in organizarea nuntii/ evenimentului. Ne mandrim cu faptul ca oferim asistenta si consiliere profesionista de aceea nu ne putem asuma nici un risc.


LB Events, va sta la dispozitie pentru orice discutie legata de organizarea unui eveniment, iti raspunde la orice intrebare si iti ofera suport si indrumare astfel incat TU sa ai cea mai reusita zi din viata ta.